praktisch

TICKETS

Je kan tickets reserveren door te mailen naar tickets@cirkusinbeweging.be. Je betaalt per overschrijving na bevestiging. Meer info over de voorstellingen, data, uren en prijzen vind je in het programma.

CENTRALE WERKPLAATSEN

De festivallocatie van CirkOOH! CirkAAH! ligt aan het station van Leuven in de oude werkplaatsen van de NMBS. De hallen zijn toegankelijk via verschillende ingangen aan de Lokomotievenstraat, in het verlengde van het Lokomotievenpad (Zie kaart).

De hallen zijn zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets. Auto’s kan u plaatsen in de verschillende stationsparkings of op de Diestesteenweg.

Station Leuven (3 min. stappen)
Neem de uitgang Kessel-Lo en loop rechtdoor via het Lokomotievenpad. Op het kruispunt met de Werkhuizenstraat gaat u rechtdoor, zo komt u op de Lokomotievenstraat. 100 meter verder aan uw linker zijde bent u aan de ingang van de hallen.

Bus station (1 min. stappen)
De busstop ‘Kessel-Lo H.Hartkerk’ ligt op de Diestesteenweg, u komt uit aan de achterkant van de hallen. Volg de Koperslagerij(straat) en sla rechtsaf.
Lijnen: 370, 371, 372, 373 & 374

Advertenties